ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

BBP Kadın Kollarından MGC'ne Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. 

13 Eylul 2022 12:16
BBP Kadın Kollarından MGC'ne Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu ve Yönetim Kurulu üyeleri Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner tarafından karşılandı. BBP Kadın Kolları olarak il genelinde çalıştıklarını ifade eden Avcu “Malatya’nın en önemli sorunlarından biri de uyuşturucudur. Madde bağımlılığı giderek artıyor, uyuşturucu ile etkin bir mücadele yapılmalı, çocukların bu maddelere ulaşımı konusunda gerekli tedbirler alınmalıdır. Bir anne olarak uyuşturucunun ailelerde nasıl yaralar açtığını görüyoruz. Basın kuruluşlarımız başta olmak üzere etkin bir mücadele yapılmalıdır” dedi.

Malatya Gazeteciler Cemiyetinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini kaydeden Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu “Basın bizlerin sesi ve yol göstericisidir. Sizlere başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden MGC Başkanı Vahap Güner “Sayın başkanımız bir anne olarak uyuşturucu ile etkin mücadele edilmesini anlattı. Gerçekten önemli bir sorun Emniyet ve güvenlik kuvvetleri bu konuda çalışıyorlar. Özellikle çocuk ve gençlerin bu maddelerden uzak tutulması gereklidir. BBP’nin bu konudaki hassasiyeti de son derece önemlidir” diye belirtti.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43