ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Zeynel Abidin Türbesinde Aşure Etkinliği

Muharrem Ayı Nedeniyle Hz. İmam Zeynel Abidin Türbesinde Zeynel Abidin Vakfı ile Cem Vakfı'nın ortaklaşa düzenlediği aşure etkinliği yoğun katılım ile gerçekleşti. 

22 Ağustos 2022 11:00
Zeynel Abidin Türbesinde Aşure Etkinliği

Battalgazi ilçesinde bulunan Hz. İmam Zeynel Abidin Türbesi külliyesinde yapılan Aşure Etkinliğine CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çolak, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Sarıgül, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan ,Cem Vakfı Başkanı Eşref Doğan, CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Turgut Özal Üniversitesi Genel Sekreteri Dr.Öğretim görevlisi Neşe Karataş  ,HİMYAÇDER Genel Başkanı Ayşe Ece Budan, Hz. İmam Zeynel Abidin Türbesi Kültür Vakfı Celal Abbas Karaduman, Hacı Bektaş’ı Veli Vakfı Başkanı Hasan Meşeli,  Malatya il Müftüsü Veysel Işıldar,  STK Temsilcileri, Divan Hastanesi Müdiresi Neslihan Aslan, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Remzi Hayta, Muhtarlar, Meclis Üyeleri, ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Yapılan konuşmalardan sonra konuklara Aşure dağıtılırken, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, yeni yapılacak Cem evi içinde elinden gelen her türlü desteği ve yardımı yapacağını belirtti. Özel Divan Hastanesi Hz. İmam Zeynel Abidin Türbesinde yapılan aşure etkinliğine Bir ambulans ve iki sağlık görevlisi görevlendirdi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.