ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Kızılay ve Ay Ailelerinin Mutlu Günü

Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Kızılay'ın kızı Erva ile Furkan Ay'ın düğün törenleri yapıldı. 

22 Ağustos 2022 06:46
Kızılay ve Ay Ailelerinin Mutlu Günü

Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde çiftlerin nikâhlarını, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar tarafından kıyıldı. Başkan Çınar, evliliğin özünün sevgi ve saygı olduğunu belirterek, karşılıklı anlayışın ömür boyu mutluluğun sırrı olduğunu söyledi.

Erva ile Furkan çiftine ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Çınar, “Hayatlarını birleştiren çiftlerimize sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir ömür diliyoruz. Aile bağlarımız ne kadar güçlü ve sağlam ise toplumun temeli de o kadar güçlü demektir. Sağlam bir temel üzerinde yükselen aile değerlerinin ülkemiz ve devletimiz için büyük önem taşımaktadır. Toplumun birlik ve beraberliği hiç şüphe yok ki aile ortamında başlamaktadır” diye konuştu.

Nikâh cüzdanını Erva geline veren Çınar, ”İyi günde, kötü günde birbirinize destek olmanızı, problemlerinizi kendi aranızda çözmenizi temenni ediyorum. Küçük şeyleri kendinize mutsuzluk olarak ifade etmeyeceksiniz. Evlilik cüzdanınızı her ikinize armağan ediyorum ve ömür boyu da mutluluklar diliyorum” dedi.

İl Müftüsü Veysel Işıldar tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti sonrası başlayan program düğün yemeği, takı merasimi ve hatıra fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Özel bir toplantı salonunda gerçekleştirilen Düğün merasimine, CHP Genel Başkan Yarımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Ak Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi, Ak Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Vali Yardımcısı Mustafa Şahin, Garnizon Komutanı Selami Arslan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Çolak, İşadamı Vahap Küçük, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Ak Parti İL Başkanı İhsan Koca, MHP İl Başkanı Mesut Samanlı, Battalgazi Kaymakamı Abdulkadir Duran, Elazığ Fırat Üniversitesi Rektörü Fahrettin Göktaş, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Mehmet Turgut, Mehmet Ceran, Miraç Çalıkuşu, A.Faruk Çalıkuşu, Mehmet Kızılay, Nuri Murat Yağmurlu, İnönü Üniversitesi Rektör Yarımcıları, Öğretim Görevlileri, iş ve siyaset dünyasının önemli isimleri katılarak gençlerin mutluluklarına şahitlik ettiler.

Düğün merasimi sonrası misafirlerini uğurlayan Ay Ailesi, ”Evlatlarımızın bu mutlu gününde bizleri yalnız bırakmadıkları için tüm protokole, aile dostlarımıza ve tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Efendimiz (sav) şöyle buyurmuştur, ‘Evlenen, imanın yarısını tamamlamış olur, kalan yarısı hakkında ise Allah'tan korksun!’ diye. Peygamber hadisini gerçekleştiren ve yuva kuran çocuklarımıza da bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Yuva kurmak isteyen tüm gençlerimize de rabbim kolaylıklar versin. İnşallah gençlerimiz Peygamber hadisini yerine getirerek güzel bir yuva kurar.” ifadelerine yer verdi.

Kızılay  Ailesi ise, ”Bu mutlu günde evlatlarımızın sevincine şahitlik ettik. Rabbim bir ömür boyu mutluluklar nasip etsin. Bizleri yalnız bırakmayan değerli misafirlerimize teşekkür ediyoruz.” sözlerini kullandı.  

Bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan misafirlere teşekkür eden Erva ve Furkan Ay çifti,” Hayatımızın en mutlu gününü yaşadık. Çok mutluyuz. Bu anı ölümsüzleştirmek ve gelecekte fotoğraflara baktığımızda mutluluğumuzu tazelemek için aile dostlarımızı düğünümüze davet ettik. Ve gördük ki tüm misafirlerimiz davetimize icabet ettiler. Şimdi ise düğün sonrası valizimizin içerisine kucak dolusu anılarımızı koyacağız. Hatırı sayılır ve çok değerli misafirlerimize tekrar teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Haber: Ebubekir Atilla

Kızılay ve Ay Ailelerinin Mutlu Günü

Kızılay ve Ay Ailelerinin Mutlu Günü

Kızılay ve Ay Ailelerinin Mutlu Günü

Kızılay ve Ay Ailelerinin Mutlu Günü

Kızılay ve Ay Ailelerinin Mutlu Günü

Kızılay ve Ay Ailelerinin Mutlu Günü

Kızılay ve Ay Ailelerinin Mutlu Günü

Kızılay ve Ay Ailelerinin Mutlu Günü

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.