ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Arapgirspor 'Kozluk Kanyonu'na Girdi

Bölgesel Amatör Ligde (BAL) Mücadele edecek Arapgirspor, Arapgir ilçesinde kamp çalışmalarını sürdürüyor. Futbolcular Kozluk Kanyonu'na girerek serinledi. 

19 Ağustos 2022 14:36
Arapgirspor 'Kozluk Kanyonu'na Girdi

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde (BAL) mücadele edecek olan Arapgirspor, kamp çalışmalarını sürdürüyor. Mor beyazlılar, transferde birçok oyuncuyu kadrosuna katarken, sezona iddialı bir şekilde hazırlanıyor.

Arapgir'de kamp yapan futbolcular çalışmalardan oldukça memnun. Ancak sıcak hava Arapgir ilçesini de etkiliyor.Bu nedenle futbolcular Arapgir'in ünlü Kozluk Kanyonuna girerek serinliyor. Daha sonra da kros çalışmaını sürdüryorlar. 

Arapgirspor Başkanı Metin Akyüz iyi hazırlandıklarını belirterek, sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.