ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Barış ve Kaleci Ahmet Eyüp ile Sözleşme İmzalandı

Yeni Malatyaspor defans oyuncusu Barış Başdaş ve Kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan ile birer yıllık sözleşme imzaladı. FİFA'dan 3 futbolcu içim olumlu kararın geldiği açıklandı. 

17 Ağustos 2022 20:15
Barış ve Kaleci Ahmet Eyüp ile Sözleşme İmzalandı

Yeni Malatyaspor, geçtiğimiz sezon kadrosunda yer alan Barış Başdaş ve Kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan'la yeniden anlaştı.

Yeni Malatyaspor Başkanı Ahmet Yaman yaptığı görüşmelerrin ardından Kulübün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Kulübümüz, geçen sezon da formamızı terleten defans oyuncusu Barış Başdaş ile 1 yıllık anlaşmaya varmıştır." dedi. 

Başkan Yaman daha sonra kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan ile 1 yıllık anlaşmaya varıldığını bildirdi.

FİFA'DAN İYİ HABER

Öte yandan sözleşme imzaladığı halde FİFA'ya takılan Yeni Malatyaspor'un Haqi Osman, Eric Ndizeye ve Philip Awuku’nun lisanslarının çıkarılması için FİFA’dan beklenen kararın geldiği ve futbolcuların lisanslarının çıkarılması için çalışmaları başladığı öğrenildi. 3 futbolunun Adanaspor maçına yetiştirileceği bildirildi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.