ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

KIRKGÖZ SAHİL PARKI İNŞAATI DEVAM EDİYOR

Battalgazi Belediyesi tarafından Karakaya Barajı Sahilinin Kırkgöz mevkiine yapılan 30 milyon maliyetli “Kırkgöz Sahil Parkı Projesi”n de çalışmalar devam ediyor. 

17 Ağustos 2022 21:06
KIRKGÖZ SAHİL PARKI İNŞAATI DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanı Osman Güder,  Hasırcılar bölgesindeki 75 bin metrekarelik alan üzerinde ve 30 milyon lira bütçe ile inşa edilen Kırkgöz Sahil Parkı Proje alanında incelemelerde bulundu. Proje kapsamında piknik alanı, çocuk oyun alanı, kuş gözlem kulesi, seyir anfi ve foto alanı, dinlenme ve gezi alanları, doğal seyir ve oturma alanı, su kenarı pergole, otopark, seyir terası ve özellikle yeşil alanları bulunuyor. 

GÜDER: “PROJEMİZ MALATYA’YA NEFES ALDIRACAK”

Malatya’yı ilk kez sahille buluşturacak olan projenin ilçenin kaderini değiştireceğine dikkat çeken Başkan Güder, “Battalgazi Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz proje ile vatandaşlarımızı denizle buluşturuyoruz. Proje ilçemiz adına çok büyük önem arz ediyor. Özellikle atıl halde bulunan bir alanı sahil şeridi haline getirip, projemizle yerli ve yabancı birçok turistin istifadesine sunacağız. Mesai mefhumu gözetmeden çalışan ekiplerimiz, yoğun bir çaba ve gayret içerisindeler. İnşallah bu yılın sonunda vatandaşlarımız bu nimetlerden yararlanabilecek. Malatya Büyükşehir Belediyemizde burada bir çalışma içerisinde. Büyükşehir Belediyemizin de desteğiyle güzel ve tüm vatandaşlarımızın nefes alabileceği mekanı Malatyamız ile buluşturacağız” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.