ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yetimler Kervanı’ndan Aşure Etkinliği

​​​​​​​Yetimler kervanı yardımlaşma ve dayanışma derneği tarafından aşure etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe AK Parti Malatya milletvekili Öznur Çalık, Malatya Büyükşehir belediye başkan vekili Mehmet Çolak, Malatya fırıncılar ve unlu mamuller odası başkanı Mehmet Büyükelçi ile yetim aileler ve vatandaşlar katıldı. 

16 Ağustos 2022 13:15
Yetimler Kervanı’ndan Aşure Etkinliği

“ÖNCELİK YETİMLERİMİZ”

Battalgazi ilçesi Sıtmapınarı Şifa Mahallesindeki dernek binasında düzenlenen etkinlikte konuşan Yetimler Kervanı Derneği Başkanı İhsan Çolak, “500 aileye 2 bin yetime aşure dağıtacağız. Yetimler Kervanı ailesi diyoruz biz kaydettiğimiz yetimleri kendi nüfusumuza kaydetmiş gibi davranıyoruz. Şuanda 500 aile derneğe kayıtlı. Çocuklarıyla birlikte 2 bini geçiyor. Biz aşureyi sadece misafirler için hazırlamadık, bütün etkinliklerde olduğu gibi öncelik yetimler sonra misafirler, dostlar, komşular. Aile sayısına göre paketlerini getirip koyup götürüyorlar. Etkinliğimiz hayırlara vesile olsun.  Alemlere rahmet olarak gönderilen peygamberin torunlarının katledildiği bir günde azda olsa acıyı dindirmek için tatlı ikramında bulunup, hem de yetimlerimizin azda olsa ağızlarını tatlandırmak istiyoruz.  İnşallah bu gibi etkinlikler kardeşliğimiz pekiştirir” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.