ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yazıhan Ayçiçeğine 35 Lira Fiyat İstiyor

Yazıhan Ziraat Odası Başkanı Yunus Kılınç ilk defa yaklaşık 15 bin dekarlık alanda ekimi yapılan çerezlik Ayçiçek hasadının başladığını belirterek Ayçiçeğine 35 lira fiyat istediklerini açıkladı. 

16 Ağustos 2022 00:49
Yazıhan Ayçiçeğine 35 Lira Fiyat İstiyor

Yazıhan'da Ayçiçek hasadının başlaması nedeniyle Ayçiçek tarlasında açıklamalarda bulunan Yazıhan Ziraat Odası Başkanı Yunus Kılınç şu anda verilen 29-30 lira fiyatı yeterli görmediklerini belirterek, "Yazıhan Ayçiçek kalitesi bir numaradır. Çok iyi kaliteyle birlekte iyi de verim alacağız. Şuanda ürünlerimize 30 lira civarında fiyat  veriliyor. Bu fiyatı yeterli görmüyoruz. Ayçiçeklerimize 35 lira fiyat istiyoruz ve tüm alıcıları Yazıhan Ziraat Odasına başvurmalarını bekliyoruz. Üreticimize de buradan sesleniyorum, bugün hasat başlamadan 29 liraya satılmak istenen ürün biray sonra 35-37 liraya satılacağını buradan haber veriyorum. Üreticilerimizin birer numunelerini ziraat odamıza bırakmalarını istiyoruz. Tüm üreticilerimize hayırlı hasatlar diliyorum" dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.