ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatya Şehidini Bağrına Bastı

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde EYP’nin patlaması sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldıktan sonra şehit olan Piyade Uzman Çavuş Halil Koç (36) Malatya'da düzenlenen cenaze töreninin ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi. 

09 Ağustos 2022 19:02
Malatya Şehidini Bağrına Bastı

Şehir Mezarlığında düzenlenen Törene, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, Malatya Valisi Hulusi Şahin, Malatya Garnizon komutanı Selami Arslan,AK Parti Malatya Milletvekilleri Hakan Kahtalı  ve Ahmet Çakır, Malatya Büyükşehir Belediye başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren,  şehidin annesi Gülsen Koç, eşi Yasemin, çocukları 4 yaşındaki Asaf ve 8 yaşındaki  Zeynep Koç  ile siyasi partilerin temsilcileri, askeri, mülki erkan ve çok sayıda kişi katıldı. Şehidin yakınlarının güçlükle ayakta durduğu törende anne Gülsen Koç göz yaşlarını tutmayarak "Oğluma nasıl kıydılar, o çok iyiydi. Yavrum bir tanem evlatların bana emanet. Annem, ben sana kurban olurum" diye gözyaşı döktü. 

Evli ve 2 çocuk babası Şehit Haşil Koç'un cenaze namazını İl Müftüsü Veysel Işıldar tarafından kıldı. Cenaze top arabasına konarak Şehitliğe götürülürken, şehidin kızı asker elbisesi giyerek babasını göz yaşlarıyla son yolculuğuna uğurladı. Binlerce kişinin katıldığı cenaze töreninde terör lanetlendi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.