ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor Bodrumspor’a Hazırlanıyor

Spor Toto 1.Ligin ilk haftasında deplasmanda Bodrumspor ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. 

09 Ağustos 2022 23:27
Yeni Malatyaspor Bodrumspor’a Hazırlanıyor

Yeni sezon hazırlıklarının tamamını Malatya’da yapan Yeni Malatyaspor’da teknik heyet ve futbolculara verilen bir günlük iznin ardından takım, Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde toplandı. Hazırlıklara kaldığı yerden devam eden sarı siyahlılar, ligin ilk haftasında deplasmanda Bodrumspor ile karşı karşıya gelecek.

Sezona iyi başlamak isteyen sarı siyahlılar, Bodrumspor maçının hazırlıkları çerçevesinde teknik-taktik çalışma yapacak. Doğu Anadolu ekibi, Bodrumspor maçı için cuma günü uçakla kentten ayrılacak. Cumartesi günü son çalışmasını Bodrum’da yapacak olan sarı siyahlılar, rakibiyle Pazar günü karşı karşıya gelecek. Bodrumspor- Yeni Malatyaspor karşılaşması 14 Ağustos Pazar günü saat 17.00’de Bodrum İlçe Stadı’nda oynanacak.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.