ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

Yıldız: İYİ Parti olarak İktidara Talibiz

İYİ Parti Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız İYİ Parti olarak iktidara talip olduklarını belirterek "Az kaldı" dedi. 

06 Ağustos 2022 11:30
Yıldız:  İYİ Parti olarak İktidara Talibiz

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığı Ağustos Ayı olağan yönetim kurulu toplantısını İl binasında İl Başkanı Hakan Yılmaz'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız, Yönetim Kurulu toplantısında gündemi değerlendirerek “Her geçen gün Ülke olarak maalesef daha kötüye gidiyoruz. Ekonomide ki TL’yi itibarsızlaştırma politikası bir yandan, Dış Politikada ki becerisizlik bir yandan, Eğitimde ki rezalet bir yandan ülkeyi uçuruma sürüklemekte. Binlerce kişinin emeğini çalan, yetim hakkı, öksüz hakkı gözetmeyen bu iktidar miadını doldurmuş durumdadır. Bu gün gelinen nokta da insanlarımızın birbirine tahammülü kalmamış ama iktidar milletvekilleri bu ülkede bütün kavgaları bitirdik diyecek kadar maalesef gözleri kapalı.” dedi.

Başkan Yıldız Temmuz ayı içerisinde Gündüzbey, Konak, Yeşilyurt, ve Yakınca’da üye kayıt noktaları oluşturarak esnaf ziyaretleri yaptıklarını belirterek “Vatandaşlarımız çok ama çok dertli önlerini görememekten, geleceğe yatırım yapamamaktan, aldıkları üç kuruşu kiraya mı, mutfağa mı, çocuklarına mı harcayacaklarını bilememekte. Veresiye defterleri kabarmakta, ocaklarda duman tütmemektedir. Hangi gençle konuşsak ülkeden gitmenin yolunu aramakta mülteci krizinden dert yanmakta işsizlikten dem vurmaktadır. Asgari ücretliye, emekliye verilen zam 1 ay içerisinde erimekte çoğu firma işçisine yaptığı zammı daha sonra elden geri almaktadır. Domatesin tarlada 3 lira iken markette 15 lira olmasına şaşıran iktidar milletvekili hangi ülkede yaşamakta vatandaşın hangi sıkıntısına derman olmaktadır. İşte bu yüzden Muhtaç olduğumuz kudretin damarlarımızda ki asil kanda mevcut olduğu bilinciyle Biz İYİler İktidara talibiz. Gençlerimize güzel bir gelecek, çocuklarımıza umutlu yarınlar, işçimizin, çiftçimizin alın terinin karşılığını aldığı güzel bir ülke bırakmak adına İYİ Parti diyoruz. Ve inanın geldikleri gibi gitmelerine #AzKaldı” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43