ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Tüfenkci: Üreticiler kayısılarını Lisanslı Depoya Teslim Ediyor

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Kuru Kayısı Lisanslı Depoyu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Üreticilerin ürünlerini Lisanslı depoya teslim etmeye başladıklarını ifade eden Tüfenkci, üreticilerin mallarını depoya teslim etmesini istedi. 

05 Ağustos 2022 21:37
Tüfenkci: Üreticiler kayısılarını Lisanslı Depoya Teslim Ediyor

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan ve AK Parti yöneticileriyle birlikte lisanslı depoda çalışmalar hakkında bilgi alan Milletvekili Bülent Tüfenkci ,Lisanslı Depoların tarım ticaretinde büyük öneme sahip olduğunu dile getirerek "Hükümet olarak biz de lisanslı depoları teşvik ediyoruz.  Bu noktada Malatya’da kayısı ticareti noktasında eksik olan lisanslı depoların yapılmasıyla beraber büyük bir eksiklik giderilmiş oldu. TMO’nun da alım yapma kararını açıklaması özellikle kayısı üreticilerimizi ve çiftçilerimizi sevindirdi. Şimdiye kadar özellikle çiftçilerimizin burayla ilgili bilgilendirilmesi için başkanlarım elinden gelen gayreti gösterdiler. Bugün geldiğimiz nokta itibari ile üreticilerimiz mallarını bu depoya gönül rahatlığıyla emanet ediyorlar. Kendileri istediği zaman bu emanetlerini geri alabiliyorlar elektronik belge ve kağıt üzerinden satışların yapılması esasında nakliye noktasındaki masrafları da bir anlamıyla ortadan kaldıracak. Hemşehrilerimiz şunu bilsin ki bizim esas sorunumuz kaliteyi yakalayabilmek. Kaliteli ürün ürettiğimiz sürece ürettiğimiz ürünün pazar sorununun olmadığını biliyoruz. Bu noktada labaratuvarların devreye girmesi kalitelendirme noktasında da alıcının ve satıcının emin olduğu bir ortamı sağlamış olacak. Borsa Başkanımıza ve ekibine ayrıca Milletvekillerimize ve teşkilattaki arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Çiftçilerimize de hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıklı üretimler nasip etsin" diye konuştu.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.