ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor'da Beklenen Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Malatya Valisi Hulusi Şahin Yeni Malatyaspor kulübüne birlikte giderek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

29 Temmuz 2022 06:45
Yeni Malatyaspor'da Beklenen Ziyaret

Yeni Malatyaspor Başkanı Hacı Ahmet Yaman  ve Yönetim Kurulu üyeleri Başkan Gürkan ve Vali Şahin'i kapıda karşıladı. Başkan Yaman kulübün durumu hakkınd abilgi vererek yaptıkları çalışmaları anlattı. Sözleşmesi devam eden futbolcularıo takıma kazandırmaya çalıştıklarını kaydeden Başkan Yaman, görüşülen futbolcular hakkında da bilgi verdi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan sosya medya hesabından yaptığı açıklamada "Valimiz Hulusi Şahin ile birlikte Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Hacı Ahmet Yaman’a ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Yeni sezonda takımımıza başarılar diliyorum" dedi.

Yeni Malatyaspor Başkanı Yaman, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Vali Hulusi Şahin'e birer forma hediye etti. Yeni Malatyaspor kulübünden yapılan açıklamada "Malatya Valisi Sayın Hulusi Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Gürkan, Kulübümüzü ziyaret ederek Yönetim Kurulumuza ve Takımımıza başarılar dilediler. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz." denildi.

Ziyaretten ve yapılan görüşmeden Yönetim Kurulunun son derece memnun olduğu öğrenildi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.