ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

TSO ve Çerci'den Yeni Malatyaspor'a Ziyaret

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuhan Ata Sadıkoğlu ve eski Malatya Belediye Başkanı Mehmet Yaşar Çerçi, Yeni Malatyaspor'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

27 Temmuz 2022 04:25
TSO ve Çerci'den Yeni Malatyaspor'a Ziyaret

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Sadıkoğlu, Malatya Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Mehmet Yaşar Çerçi ve Yeni Malatyaspor'un Eski Yöneticisi Özcan Dündar, yeni seçilen Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

TSO Başkanı Sadıkoğlu, Yeni Malatyaspor'un kısa sürede toparlanarak lige iyi bir başlangıç yapması gerektiğini ifade ederek "Yeni Malatyaspor'a 1. Ligde başarılar diliyoruz" derken, eski Malatya Beleidye Başkanı Mehmet Yaşar Çerçi'de kulübün yerinin Süper lig olduğunu belirterek başarılar diledi.

Yeni Malatyaspor Başkanı Ahmet Yaman ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, takımı lige hazırladıklarını belirterek, zor günleri aşacaklarını fade etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.