ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatya Tek Yürek Oldu...Korteje binlerce kişi katıldı

21-24 Temmuz tarihleri arasında kutlanacak 25. Malatya Kayısı Festivali görkemli kortej yürüyüşü ile başladı. Yürüyüşe eski başbakanlardan Binali Yıldırım ile Malatya Milletvekilleri ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahinde katıldı. 

21 Temmuz 2022 22:51
Malatya Tek Yürek Oldu...Korteje binlerce kişi katıldı

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından 21-24 Temmuz tarihleri arasında 25’incisi düzenlenecek olan Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali Kortej yürüyüşü ile başladı. Malatya Kapalı Çarşıdan başlayan kortej yürüyüşü renkli görüntülere sahne oldu. Yürüyüşe AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Malatya Valisi Hulusi Şahin, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Malatya milletvekilleri, Öznur Çalık, Bülent Tüfenkçi, Ahmet Çakır, Hakan Kahtalı, CHP Genel Başkan Yardımcısı Malatya milletvekili Veli Ağbaba, MHP Malatya milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, il protokolü, siyasi parti il ve ilçe başkanları, STK’ların temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Binlerce kişinin katıldığı kortej renkli görüntülere sahne olurken Malatya tek yürek oldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.