ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Jandarma Kayısı Hırsızlarını Suçüstü Yakaladı

Akçadağ ve Doğanşehi'de kayısı hırsızlığı yapan şahıslar Jandarma tarafından suçüstü yakalandı. 

22 Temmuz 2022 03:33
Jandarma Kayısı Hırsızlarını Suçüstü Yakaladı

Jandarmadan alınan bilgiye göre, Doğanşehir ilçesi Suçatı Mahallesinde sergende kuruması için tarlaya bırakılmış olan kayısıları çalmaya çalışan E.B. isimli şahıs yapılan takip sonucunda malzemelerle birlikte suçüstü yakalandı. Ele geçirilen kayısılar mal sahibine teslim edilirken, şüpheli şahıs E.B. adli makamlara sevk edildi.

Akçadağ İlçesi Aydınlar Mahallesi ve Yeşilyurt İlçesine bağlı Cafana ve Tepeköy Mahallelerinde sergende kuruması için tarlaya bırakılmış olan kayısıları çalmaya çalışan, O.Ç , S.Ç. ve G.A. isimli şahıslar yapılan fiziki takip sonucunda malzemelerle birlikte suçüstü yakalandılar.  Ele geçirilen kayısılar mal sahiplerine teslim edilirken, şüpheli şahıslar dan S.Ç. ve O.Ç tutuklandı, G.A isimli şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2022-07-23 08:15:35

Neden O.Ç. gibi kısaltma yapıyorsunuz? Hırsız rencide mi olur? Verin adlarını da memleket yüzlerine tükürsün.