ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Marka Değerini Daha da Arttırmak İstiyoruz

Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Akdaş, Malatya basını ile bir araya geldiği bir programda “Malatya’nın marka değerini daha da artırmak amacıyla çalışmalar yaptıklarını” söyledi. 

21 Temmuz 2022 19:51
Marka Değerini Daha da Arttırmak İstiyoruz

MİAD Başkanı Yunus Akdaş ve yönetim kurulu üyeleri, Malatya basını ile bir otelde düzenlenen bir toplantıda bir araya geldi, Malatya’ya yapılması gereken yatırım ve çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulundular.

Gerçekleştirilen toplantıda konuşan Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Akdaş, Malatya’nın tanıtımına büyük önem verdiklerini ifada ederek; “Ulusal basındaki arkadaşları Malatya’mıza getirerek, şehrin marka değerini yükseltmek istiyoruz” dedi.

“ÇOK ŞANSLIYIM”

Malatya’ya yatırım yapmak isteyen iş adamlarının bulunduğu bir oluşuma başkanlık yaptığı için kendisini şanslı hisseden Akdaş, “Vergi verip, istihdama katkı sağlıyoruz. Bunun yanında sosyal projelere de destek sağlıyoruz. İş adamları hem vergisini verecek hem çalıştırdığı insanların parasını verecek hem ülkeye katkı sağlayacak hem de sosyal projelere destek verecek. Malatyalı iş adamları hayırsever insanlar. 21 yıldır başkanlık yapıyorum, bu anlamda çok şanslıyım. Yapılacak yardımlarla ilgili destek aradığımızda herkes destek veriyor. Bu durum bana keyif veriyor. Şehit ailesine bir ev alınacağı söylendi, herkes destek oldu ve o ev alındı. Birlik ve beraberlik olunca bu işler çok rahat bir şekilde oluyor” dedi.

“PROJEYİ GÖZDEN GEÇİRDİK ”

Akdaş, Malatya’ya son gelişlerinde Sevgi Evleri’ndeki projeleri yeniden gözden geçirdiklerini belirterek, şunları söyledi: “Mimarları getirdik, projelere baktılar. Tadilat ve bakımları yapılacak. Esas olan sürdürülebilirliktir. Kadın ve genç girişim gurubumuz ile Malatya’ya geldik. Bu anlamda bizden sonraki Sevgi Evleri ve Konuk Evleri’yle ilgili katkıları olacak.”

“İŞÇİ BULAMIYORLAR””

Akdaş, iş insanlarının işçi bulmakta zorluk çektiğini belirterek;  “İş insanları eleman bulamıyorlar Malatya’da.  Bir arkadaşımız, İş-Kur’dan aldığı 23 bin isme mesaj gönderdiğini ancak 7 kişinin geldiğini söyledi. Malatya’da insanlar çalışmak mı istemiyor, işsizlik oranı mı yok anlamış değilim. Valimizle de nitelikli işçi yetiştirme konusunu da görüşeceğiz. Bir marka değeri ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Bizden sonra Malatya’ya daha çok insan gelsin. Malatya’nın marka değerini daha da artırmak istiyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.