ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

Gülalioğlu Ailesi İlkokul Yapacak

Eğitime %100 destek kampanyası çerçevesinde Hayırsever İş Adamı Enver Gülalioğlu tarafından İlimiz Yeşilyurt İlçesi Karakavak Mahallesinde yaptırılacak olan 24 Derslikli İlkokul Protokolü Valilik Makamında imzalandı. 

08 Temmuz 2022 12:28
Gülalioğlu Ailesi İlkokul Yapacak

Valilik makamında gerçekleştirilen imza protokolüne Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan,  İş Adamı Enver Gülalioğlu ile ailesi, İl Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir ve Türkocağı Başkanı Nadir Günata katıldı.

Çok heyecanlı ve mutlu olduğunu belirten Enver Gülalioğlu; “Malatya’ya bir okul yaptırmaktan çok mutluyum. İl dışında pek çok iş insanımız var eğer onlara da ulaşabilirsek Malatya’nın okul ihtiyacını kapatabileceğimizi düşünüyorum. Okul yapımı konusunda bizlere destek veren ve işlerin hızlandırılmasını sağlayan Valimize ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise “Hemşerimiz Enver Beyi tebrik ediyorum, en büyük yatırım insana olan yatırımdır. Çocuklarımız güzel eğitim alır güzel yetiştirilirse ülkemizin geleceği de aydınlık ve parlak olur. Böyle bir şeye vesile olduğum için kendimi bahtiyar hissediyorum” dedi.

Vali Hulusi Şahin, bu hayırlı işe ön ayak olduğu ve beni arayarak bizi de dâhil ettiği için Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ediyorum dedi.

Enver Gülalioğlu’nun çok kıymetli bir hemşerimiz olduğunu söyleyen Vali Şahin; “Malatya’ya yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür ediyoruz. Okul yapımı niyetlerini ifade etmeleri ile imza aşamasına gelmesi çok kısa bir sürede oldu. İnşallah okulun inşaatı da kısa sürede tamamlanarak öğrencilerimizin hizmetine sunulur, açılışı da bizlere nasip olur. Enver Bey ve eşine bu hayırsever davranışlarından dolayı tekrar teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Ardından Vali Hulusi Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir ve Hayırsever İş Adamı Enver Gülalioğlu tarafından okul protokolü imzalandı.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43