ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

CHP Kadın Kolları Arapgir'i Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Fevziye Pehlivan, Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Kadın Kolları Başkanı Nezahat Aydın ve yönetim kurulu üyeleri bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Arapgir'i ziyaret etti. 

01 Temmuz 2022 11:54
CHP Kadın Kolları Arapgir'i Ziyaret Etti

Arapgir’de kadın örgütü ile buluşup toplantı yapan Genel Başkan Yardımcısı Fevziye Pehlivan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Aile Destekleri Sigortası ile ilgili bilgi verilen toplantının ardından ilçemizde esnaf ziyareti gerçekleştirerek hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileklerinde bulundu. Vatandaşlarla sohbet ettikten sonra mahalle ziyaretlerinde bulundular.

Mahalle ziyaretleri kapsamında Onar Mahallesinde bulunan 800 yıllık Cem Evi ve Kaya Mezarlarını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretlere, Arapgir Belediye Başkan Yardımcıları Gürbüz Bulut ve Ramazan Erdem, Belediye Meclis Üyesi Ayhan Kıcı, Cumhuriyet Halk Partisi Arapgir Kadın Kolları Başkanı Türkan Çelik ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.