ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Tuncer canlı yayında aday olmayacağını açıkladı

CHP Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Güllü Tuncer 10 yıldır sürdürdüğü görevi bırakacağını katıldığı televizyon programının canlı yayınında açıkladı. 

10 Mart 2020 05:43
CHP İl Kadın Kolları Başkanı Tuncer canlı yayında aday olmayacağını açıkladı

Malatya'da 10 yıldan bu yana CHP Kadın Kolları İl Başkanlığı görevini yürüten ve siyasetin saygın isimlerinden Güllü Tuncer, katıldığı Televizyon programında on yıl süreyle yürüttüğü görevini bu gün itibariyle sonlandırdığını ve yapılacak Kadın Kolları seçiminde aday olmayacağını belirtti. 

Bu kararının bir ayrılma ve kırılma anlamı taşımadığını da ifade eden Tuncer,  onurla yürüttüğü bu görevde çalışma arkadaşlarının katkılarını unutmaz olduğunu söyledi. Aday olmama kararını geriden gelen arkadaşlarının önünü açmak amacıyla ve tamamen kendi iradesiyle aldığını söyleyen CHP Kadın Kolları Başkanı Güllü Tuncer,  CHP üyesi olarak bundan sonra da kendisine verilecek her görevi onurla yükleneceğini ve kendisinden sonra gelecek arkadaşlarına yardımcı olacağını açıkladı.

Siyaset sahnesinde ezberleri bozan ve alışılmışın ötesinde örnek bir davranış ve anlayış sergileyerek aday olmama kararı alan Güllü Tuncer, vatandaşlardan övgü alırken, yeni Kadın Kolları oluşumu içinde çalışacağını bildirdi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.