ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Gevrek: Neredesiniz, Buyurun Gelin Burada Hesap Sorun

Yeni Malatyaspor’un olağan mali genel kuruluna takımı eleştirenlerin katılmamasını eleştiren Kulüp Başkanı Adil Gevrek: "Ben Malatyaspor'un menfaati için siyasetçilerin karşısında durdum. İyi günde vardınız kötü günde yoksunuz. Gelin burada hesabını sorun. Bu takım düştüğü gibi çıkar. Ben inanıyorum" dedi. 

04 Haziran 2022 11:06
Gevrek: Neredesiniz, Buyurun Gelin Burada Hesap Sorun

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek mali genel kurulda eleştrilere cevap vererek "Gönül isterdi ki bizi eleştirenlerinde burada olmasını isterdim. Burada gerekirse hesap sorulacak bir durum varsa hesap sormalarını da isterdim. Yapılacak birşey varsa onunda yapılmasını isterdim. Ama hep birlikte kavgamızı etmemiz lazımdı. Tek ortak noktamız Yeni Malatyaspor olmalı. Takım UEFA'ya giderken bu takımı protesto ettiniz. 8 yıldır burada şampiyon olurkende bunu yaptınız. Böyle Malatyasporluluk olmaz. Çok üzgünüm. Taraftarlarımız haklarını helal etsin. Bütün sorumluluğu üzerime alıyorum. Takım düştü ve tüm sorumluluğu üzerime alıyorum. Takım düşebilir. Anadolu kulüplerinde 4 takım hariç herkes düşme adayı. Düşebiliriz ama düştükten sonra neler yapacağımız önemli. Bana kızıyorlar. Sanki benim şahsi meselem. Ben Malatyaspor'un menfaati için siyasetçilerin karşısında durdum. İyi günde vardınız kötü günde yoksunuz. Gelin burada hesabını sorun. Bu takım düştüğü gibi çıkar. Ben inanıyorum. Dışarda orada burada konuşanlar neredesiniz, işte hesap sorma yeri burasıdır, konuşma yeri kongrelerdir. Burada yoksunuz ben hesap vermekten korkmam. Yeni Malatyaspor'un borcunun 155 milyon lirası kur farkıdır, 115 milyon lirada yayın haklarımızdan kestiler, buyrun hesaplayın, bize hesabını sorun" diye konuştu. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.