ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor'da Hesaplar İbra Edildi

Yeni Malatyaspor'un olağan mali genel kurulunda tüm hesaplar ibra edildi. Başkan Başkan Adil Gevrek: "318 Milyon TL borcumuz var. Ciddi bir borç. Sürdürülebilir mi sürdürülebilir. Bu borç 10 milyon Euro'ya kapanır. 262 Milyon TL'den 318 Milyon TL'ye çıktı. 3 aydaki borçta 30 milyon TL kur farkı var" dedi. 

04 Haziran 2022 08:09
Yeni Malatyaspor'da Hesaplar İbra Edildi

Yeni Malatyaspor'un mali genel kurulu Battalgazi Belediyesi Toplantı Salonunda yapıldı. Divan Başkanlığına M.Duran Özkan'ın yaptığı genel kurulda tüm mali hesaplar ibra edilirken 2022-2023 Yılı tahmini bütçesi de 175 milyon lira olarak belirlendi. Kongrede konuşan Yeni Malatyaspor Başkanı Adil GevrekGevrek: "318 Milyon TL borcumuz var. Ciddi bir borç. Sürdürülebilir mi sürdürülebilir. Bu borç 10 milyon Euro'ya kapanır. 3 Ay önce 262 Milyon olan borç bugün itibariyle 318 Milyon TL'ye çıktı.  3 aydaki borçta 30 milyon TL kur farkı var. Yüzde 10'u aşarsam Başkan ve yönetim sorumlu. Böyle bir sorumluluğum var. Bizim sebep olduğumuz bir borç varsa mahkemede tek tek inceleyelim. Sadece kur farkından 155 milyon TL borç var. Bu borcu ben mi yaptım? TFF 115 milyon TL  yayın gelirindeki bizim hak edişimizi kesti. Bu dediklerimin hepsi kayıtlıdır.  Biz gelirken stat bitmemişti. Tesis yoktu. Biz tesislere 5 milyon Euro harcadık. Sayın milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, iş adamlarımıza çağrımdır. Siz 2 sene önce toplanıyordunuz Adil Gevrek'i devirmek için. Hadi şimdi yine toplanın. Beni de çağırın. Gerekirse hesapta sorun. Ben size tek tek borcu anlatayım. Gerçekleri kabul ediyor musunuz etmiyor musunuz? Herkes üstünden sorumluluğu atıyor. Çıkın iyi günde de kötü günde de Yeni Malatyaspor'un yanındayım deyin. Yeni Malatyaspor'un lehine her zaman konuşacağım. Biz her yerde Yeni Malatyapsor'un haklarını savunuruz. Siz sustunuz. Hem Malatya ile ilgili hem Türk futboluyla ilgili sıkıntılar var." dedi.

"BİR ADAY ÇIKARIN"

Yeni Malatyaspor'da iki yılda yaşanan olaylara da değinen Gevrek "kongre olmadığı halde aday çıkardılar, bana istifa etmemi istediler,kulübün bulduğu sponsorları engellediler. Kulübe yardım edilmemesini istediler. İşte kongre burası gelin burada bize hesap 26 Haziran'da da kongre var buyrun bir aday çıkarın bende destek olayım, yanında duralım. Ama yoklar, buyrun gelin ortaya çıkınız" diye konuşru. 

 Mali tabloların okunmasıyla borcun 320 milyon olduğu ifade edildi. Yapılan mali genel kurul ile birlikte Yeni Malatyaspor’un borcu delegeler tarafından ibra edilirken, Denetim kurulu da ibra edildi. Tüm mali hesaplar ibra edilirken, yeni sezon tahmini bütçesi de 175 milyon olarak belirlendi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.