ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

CHP Malatya’da Sokağı Örgütleyecek

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl örgütü hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor.  

03 Mart 2020 03:23
CHP Malatya’da Sokağı Örgütleyecek

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl örgütü hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor.
Parti yönetim kurulu bu kez ilçe başkanları ile bir araya gelerek yapılan kongreleri ve genel durumu değerlendirdi. İl binasında yapılan toplantıda başkan Enver Kiraz’ın ev sahipliğiyle parti yeni yol haritasını belirledi. CHP ilçe başkanlarının da yer aldığı değerlendirme toplantısında partinin üye yapısının güçlendirilmesi, özellikle üye olmayan mahallelerde üye kazanmak için gerekli çalışmaların yapılacağı belirtildi.
Cumhuriyet Halk Partisi Malatya’da sokağı örgütleyerek işe başlayacak. Örgütlenme kapsamında Malatya’nın tüm sokaklarında parti temsilcileri belirlenecek vatandaşın sorunları yerinde tespit edilerek çözüme en hızlı şekilde ulaştırılacak.
Ayrıca sokak örgütlenmesiyle birlik ve beraberlik içerisinde olup iktidar yolunda daha emin adımlarla ilerlemek hedefleniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.