ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor, Galatasaray'a Yol Vermedi: 0-0

Yeni Malatyaspor-Galatasaray maçında gol sesi çıkmadı. Sarı-Siyahlı ekip güçlü rakibine yol vermezken eksik kadrosuna rağmen iyi oyunuyla bir puanı almasını bildi. 

29 Kasım 2021 21:03
Yeni Malatyaspor, Galatasaray'a Yol Vermedi: 0-0

Stat: Yeni Malatya
Hakemler: Atilla Karaoğlan xx, Osman Gökhan Bilir xx, Samet Çavuş xx
Yeni Malatyaspor: Ertaç Özbir x, Karim Hafez x, Semih Kaya xx, Sadık Çiftpınar x, Wallace x, Oussama Haddadi x, Jospin Nshimirimana x, Stevie Mallan x, Didier Ndong x, Mounir x, Adem Büyük x,
Galatasaray: Muslera xx, DeAndre Yedlin x, Marcao x, Victor Nelsson xx, Van Aanholt x, Taylan Antalyalı x, Berkan Kutlu x, Barış Alper Yılmaz x, Emre Kılınç x, Ryan Babel x, Diagne x
Sarı Kart: Jospin (Yeni Malatyaspor)

Kırmızı Kart: Sumidica

Yeni Malatyaspor güçlü rakibi karşısında eksik bir kadro ile mücadele etmesine rağmen bir puanı alarak gelecek haftalar için umut verdi. Karşılaşmadan gol sesi çıkmadı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.