ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Margarit: Hocamıza Kırmızı Kart gösterilmesine anlam veremiyoruz

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un yardımcı antrenörü Gabriel Margarit, Galatasaray ile 0-0 berabere kaldıklarını belirterek "Karşılaşmada iyi ataklarımız vardı, iyi oynadık ve bir puanı aldık. Öz güvenimiz için bir puan almı çok önemliydi" dedi.  

29 Kasım 2021 20:05
Margarit: Hocamıza Kırmızı Kart gösterilmesine anlam veremiyoruz

 Yeni Malatyaspor'un yardımcı antrenörü Gabriel Margarit, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Bizim için çok önemli olan bir puan aldık bugün. 3 gün önce Marsilya'ya karşıya oynamış, bir takımdan puan aldık bugün. Hafta boyunca 5-4-1 sistemine çok iyi hazırlandık ve oyuncularımız sistemi çok iyi anlayıp sahada uyguladılar.  İyi organizasyonlarımız vardı maç içerisinde ve bu puanı aldık. Öz güvenimiz için çok önemliydi bu puanı almak. Bundan sonra oynayacağımız maçlara bakacağız iyi sonuçlar alacağımıza inanıyoruz" diye konuştu. 

"SUMUDICA'YA KIRMIZI KARTI ANLAYAMADIK"

Teknik direktörleri Marius Sumudica'nın son dakikalarda hakem tarafından kırmızı kart ile sahadan gönderilmesine değinen Margarit, "Maçta sadece 20 santim çizgiyi ihlal ettiği için direkt kırmızı kart gördü hocamız, işte biz  buna anlam veremiyoruz. Hakemler de hocaları anlamalı, bizim de maç içinde heyecanımız var, coşkumuz var. Hakeme karşı hiçbir saygısızlık yapılmadı, hiçbir protestomuz da olmadı. Buna rağmen sadece 20 santimetre çizgiyi geçtiği için direkt kırmızı kart verildi. Diğer maçlarda başka hocalar da geçiyor ama bunlar sarı kartla cezalandırılıyor. Bu direkt kırmızı kart hocamız için çok ağır oldu, çok ağır bir karar oldu. Ayrıca bütün oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. Taraftarlarımızı tebrik etmek istiyorum. Önümüzdeki maçlarda da daha çok puanlar alacağız. Asla karamsar ve ümitsiz değiliz" dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.