ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Büyükşehir Ekmek ve Yemek Fabrikalarını Orduzu'ya Yapacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ekmek ve Yemek Fabrikalarını yenilemek amacıyla Orduzu'ya 20 milyon liraya mal olacak projeyi ihale etti.  

15 Kasım 2021 13:46
Büyükşehir Ekmek ve Yemek Fabrikalarını Orduzu'ya Yapacak

Malatya Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada projelendirilen Yeni Ekmek ve Yemek Fabrikası’nın yapım işi ihalesi gerçekleştirildi. Büyükşehir’in önemli projeleri arasında yer alan fabrika, 10 bin metrekarelik kapalı alana sahip olacak.

Battalgazi Orduzu Bahçebaşı Mahallesinde inşa edilecek Yemek ve Ekmek Fabrikasının yapılan ihalesine 3 firma katıldı. Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi tarafından gerçekleştirilen Ekmek ve Yemek Fabrikası ihalesinde en düşük teklif, Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Esenlik A.Ş tarafından verildi. Büyükşehir İhale Komisyon Odası’nda gerçekleştirilen açık ihaleye, Esenlik A.Ş, Büyükşehir Belediyesi Ekmek ve Yemek Fabrikası yapım işi için 20 milyon 990 bin TL’lik teklif sundu. Yasal prosedürlerin tamamlanmasının ardından ihale sonucunun kesinleşmesiyle yer teslimi yapılacak. Yer teslimi sonrası, Ekmek ve Yemek Fabrikasının yapımının 450 günde tamamlanacağı kaydedildi.

Ekmek ve Yemek Fabrikası, faaliyete girdiğinde Malatya’da fiyat ve kalite standardına önemli katkı sunacak. 3 bin metrekarelik yerleşim alanına kurulacak olan ve iç içe 2 ayrı fabrika olan Ekmek ve Yemek Fabrikası, otopark alanları gibi diğer alanlarıyla birlikte toplamda 7 dönümlük alanı kapsayacak. Tamamlandığında 10 bin metrekarelik kapalı alanda faaliyet gösterecek. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.