ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor Taraftarları Bakım Evini Ziyaret Etti

Malatyaspor Taraftarlar Derneği (Derebeyleri) Güvenim Bakım merkezini ziyaret ederek, Engelli bakım merkezinde kalan hastalara Taraftar kaşkolu hediye etti. 

15 Kasım 2021 15:04
Yeni Malatyaspor Taraftarları Bakım Evini Ziyaret Etti

Yaklaşık 100 engelli hastanın olduğu merkezi ziyaret eden Malatyaspor Taraftarları Derneği Başkanı Ender Kaya, kurum müdürü Tuncay Arabacı ile yaklaşan 3 Aralık Dünya Engelliler günü ile alakalı yapılacak organizasyonlar için bilgi alışverişinde bulundu. Görüşmede yapılacak olan projeler ile özel insanlarımız için farkındalık oluşturulması fikri ön plana çıktı.
Kurum ile yapılan görüşmelerin ardından Başkan Kaya ve beraberindeki Dernek yöneticileri, kurum personeli eşliğinde engelli hastalara Malatyaspor kaşkolü dağıttı. Bakım merkezi sakinlerine verilen hediyeler ile mutluluğu görülmeye değerdi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.