ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Atletizm Milli Takımına Malatya'dan 3 Atlet Davet Edildi

14-16 Kasım 2021 tarihlerinde Tayland’a yapılacak olan, Dağ Kros Dünya Şampiyonasına 16 kişilik Milli takım kadrosunda Malatya’dan şampiyonaya biri bayan üç sporcu davet edildi. 

26 Ağustos 2021 17:01
Atletizm Milli Takımına Malatya'dan 3 Atlet Davet Edildi

22 Ağustos 2021 tarihinde Trabzon Köprübaşı ilçesinde yapılan Dağ Kros Dünya Şampiyonası Milli Takım Seçme Müsabakalarında Hasan AYDIN üçüncü, Cengiz KARADUMAN dördüncü olarak Milli takıma davet edilirken,  İlimiz de Milli Takıma giren büyük bayanlarda Gizem Nur KESKİN, 14-16 Kasım 2021 tarihlerinde Tayland’a yapılacak olan, Dağ Kros Dünya Şampiyonasına katılma hakkı kazandılar.

Konu ile ilgili bir açıklama yapanMalatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan ‘’Atletizm Milli Takım Kadrosunda üç Malatya’lı sporcunun girmesi bizleri çok mutlu etti. Sporcularımız inşallah Milli Takım adına Ülkemizi ve İlimizi Tayland’a en iyi şekilde temsil edecekler. Sporcularımızı, antrenörlerini ve sporcularımızın ailelerini tebrik ediyor, başarılar diliyorum’’ dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.