ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Kayhan: Okul Spor Kulüpleri Kurulmalı

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan Antrenörlerle toplantı yaptı. Kayhan, Malatya'da Okul Spor Kulüplerinin kurulması gerektiğini belirtti. 

26 Ağustos 2021 18:46
Kayhan: Okul Spor Kulüpleri Kurulmalı

İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Şube Müdürü Orhan Altay, Spor Uzmanları ve Antrenörler katıldı. İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan 2020 ve 2021 yılının sportif müsabakalar ile durumunun  değerlendirmesi yapıldı. Yeni eğitim ve öğretim yılında Merkez İlçe ve diğer İlçelerde yapılacak faaliyetler, yeni yapılan tesislerin aktif halde kullanılması, lisanslı sporcu sayısının artırılması, okul spor müsabakaları ve okul kulüpleri kurulması, müsabık sporcular yetiştirip Milli takımlara daha çok sporcu göndermek için gerekli planlamalar yapıldı. İl Müdürü Kayhan, tüm okullarda spor kulüplerinin kurulması gerektiğini spor faaliyetlerinin okullarda başlaması gerektiğini söyledi.

Toplantı sonunda İl Müdürlüğümüz antrenörlerin sorunları dinleyerek karşılıklı görüş ve öneriler istişare edilerek toplantı sona erdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.