ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Fofana Dönüyor, 8 Numara Pazar Günü Geliyor

Transfer görüşmelerini sürdüren Yeni Malatyaspor yurt dışında anlaştığı orta saha oyuncusu ile sözleşme imzalaması bekleniyor. 

06 Ağustos 2021 15:04
Fofana Dönüyor, 8 Numara Pazar Günü Geliyor

Pazar günü İstanbul’da olacak futbolcunun ismi açıklanmazken, Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek’in futbolcu ile her konuda anlaştığı ve İstanbul’a davet ettiği öğrenildi. 8 Numara oynayan orta saha oyuncusunun Pazar gün İstanbul’da olacağı ve sözleşme imzalanacağı öğrenildi.  Bu arada futbolcunun ismi açıklanmadı.

FOFANA GERİ DÖNÜYOR

Yeni Malatyaspor’un yeniden sözleişe imzalamak istediği ancak, gelen teklifleri değerlendireceğini söyleyerek ayrılan Yeni Malatyaspor'un Fildişi Sahilli kanat oyuncusu Moryke Fofana’nın Başkan Adil Gevrek’i arayarak gelmek istediğini ilettiği haber alındı. Yeni Malatyaspor kanat oyuncusu Moryke Fofana ile anlaştığı takdirde yeniden sözleşme imzalayacağı bildirildi. Sezon sonunda 1 milyon Avro civarında transfer ücreti isteyen Fofana’ya Yeni Malatyaspor tarafından 500 bin Avro teklifte bulunulmuştu.  Teknik Direktör İrfan Buz ile de görüşülerek Fofana konusunda kesin karar verilecek. Geri dönmek isteyen Fofana ile yeniden masaya oturulması bekleniyor.

Öte yandan transfer ücreti ve talip olan kulüp sayısı nedeniyle Yeni Malatyaspor Sinan Gümüş’den son kararını bekliyor. Bu arada kulüplerinden onay almaları beklenen 3 futbolcu ile de görüşmeler devam ediyor.

Yeni Malatya Gazetesi: Tahir Özçelik

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.