ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor, Başakşehir Karşısında Göz Doldurdu: 0-0

Yeni Malatyaspor İstanbul'da son oynadığı Başakşehir maçında futboluyla göz doldurdu. Karşılaşma 0-0 berabere bitti.  

07 Ağustos 2021 19:19
Yeni Malatyaspor, Başakşehir Karşısında Göz Doldurdu: 0-0

İstanbul'da oynanan karşılaşmaya ideal onbiri ve Adem Büyük ile Semih Kaya'dan yoksun bir kadroyla çıkan Yeni Malatyaspor ortaya koyduğu futbolla göz doldururken spor çevrelerinde lige hazır  takım olarak yormlşandı. Genç futbolculara yer veren ve ligin en genç takımı olan Yeni Malatyaspor'da kaleci Ertaç 55.ç Dakikada birde penaltı kurtararak kalesinde devleşti. Maçta taktikde deneyen Yeni Malatyaspor ortaya konan futboldan memnun kaldı. 

TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR.

Eski futbolcusu Fofana ile yeniden anlaşan Ynei Malatyaspor, Fenerbahçe'den kadro dışı bırakılan Sadık Çiftpıanar eski takımına gelmek istediğini bildirdi. Başkan Adil Gevrek ile görüşen Sadık Çiftpınar, Fenerbahçe ile olan ödemeler sorununu çözerse Yeni Malatyaspor'lu olacak. Yurt dışından gelecek 8 numarayı bekleyen Yeni Malatyaspor Kamara'ya da son bir teklif sundu. 

MALATYA DA HAZIRLANACAK

Bolu kampında lige hazırlanan Yeni, Malatyaspor Başakşehir maçının ardından Pazartesi günü Malatya'da toplanarak Trabzonspor maçı hazırlıklarına başlayacak. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.