ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Çavdar Ailesinin Acı Günü

Hekimhan İlçesinin önemli Eşraflarından olan, Gazeteci Cahit Çavdar'ın babası Eski Anavatan Partisi İlçe Başkanı, Muhasebeci Nusret Çavdar vefat etti. 

21 Haziran 2021 01:40
Çavdar Ailesinin Acı Günü

80 yaşında hayata veda eden Merhum Nusret Çavdar’ın cenazesi bugün kılınan cenaze namazından sonra Hekimhan İlçe Mezarlığında dualar ve gözyaşları arasında ebedi istirahatgahına konularak defnedildi. Cenaze törenine Hekimhan Kaymakamı, Hekimhan Belediye Başkanı, Mülki amirler, Sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 Malatya Gazeteciler Cemiyetinden Taziye Mesajı…

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner yayınladığı taziye mesajında; “ Hekimhan eşrafından muhasebeci ve Gazeteci Arkadaşımız Cahit Çavdar'ın babası Nusret Çavdar vefat ettiğini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz" dedi.  


 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.