ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

İş adamı Erol Ağca'nın oğlu Serkan Dünya Evine Girdi

Helenex Yeni Malatyaspor ve MHP Adalar İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İş İnsanı Erol Ağca’nın oğlu Serkan Ağca’ törenle dünya evine girdi.  

21 Haziran 2021 23:54
İş adamı Erol Ağca'nın oğlu Serkan Dünya Evine Girdi

İşadamı ve aynı zamanda Yeni Malatyaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Erol Ağca'nın Oğlu Serkan Ağca Dünya Evine Girdi. Düğün Töreni Sultanahmet RADISSON BLU OTEL de Gerçekleşti Düğün Merasimine Çok Sayıda İş İnsanı STK Başkanları ve Milletvekilleri Katıldı. Düğün törenine Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Eski Milletvekili İhsan Barutçu, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, Yeni Malatyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, Yeni Malatyaspor Kulüp As Başkanı Mehmet Gömüç, Yeni Malatyaspor Mali İşlerde sorumlu Başkanı Mehmet Koçyiğit, İş İnsanı Orhan Yıldız, Cafer Alabay,Mehmet Karahan,Malatya Doğu Anadolu Onur Eir Bölge Müdürü Meydan Turizm Sahibi Serkan Kendirci, Adalar MHP İlçe Başkanı Suat Vural,Adalar MHP ilçe Yönetimi Kamil Bayrak ve çok sayıda davetli katılım sağladı bizlerde SerkanAğca ve Negahan Çoban çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Misafirlerini kapıda karşılayıp uğurlayan Erol Ağca “Mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakyan tüm dostlarımdan Allah razı olsun.” dedi. Damat Serkan Ağca ve Gelin Negahan Çoban Ağca’nın mutlulukları ise gözlerinden okunuyordu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.