ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

Fendoğlu: Esnafın kredi almasını kolaylaştırın

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu TBMM genel kurul çalışmalarında söz alarak “Malatya ve Elazığ’da deprem sonrasında Esnaflarımızın kredi almak için yaptığı başvurularda, Bankaların aramış olduğu bir yıllık maliye kaydı şartını üç aya indirmesi, ipotek taleplerini ertelemesi ve kredileri doğrudan kullandırması esnaflarımızın ve esnaf odalarımızın talebidir.” dedi.  

20 Şubat 2020 13:28
Fendoğlu: Esnafın kredi almasını kolaylaştırın

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu yaptığı konuşma da;

“Malatya ve Elâzığ'da yaşanan deprem nedeniyle, esnaflarımıza, doğrudan Halk Bankası ve Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi aracılığıyla 50 bin TL faizsiz, beş yıl ödemeli kredi imkânı sağlanmıştır ancak Malatya'da bulunan Halk bankası ve şubeleri, esnaflarımızdan bir yıllık Maliye kaydı şartı ve ipotek istemektedir. Kredi alamayanlar esnaf kooperatiflerine yönlenmektedir. Malatya'da bulunan 20 bine yakın kayıtlı esnafımıza, iki ay içerisinde, sadece kooperatifler aracılığıyla bu kredinin kullandırılması mümkün değildir.

Bankaların bir yıllık maliye kaydı şartını üç aya indirmesi, ipotek taleplerini ertelemesi ve kredileri doğrudan kullandırması esnaflarımızın ve esnaf odalarımızın talebidir.” İfadelerini kulla

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43