ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor Taraftarları İtfaiye Erini Andı

Yeni Malatyaspor Taraftarlar Derneği 2017 yılında Yeni Malatyaspor bayrağı asarken düşüp vefat eden İtfaiye eri Muhammed Mustafa Gökgöz adına yaptırdığı hayratı törenle açtı.  

11 Haziran 2021 20:58
Yeni Malatyaspor Taraftarları İtfaiye Erini Andı

Yeni Malatyaspor bayrağı astığı sırada düşerek vefat eden İtfaiye eri Muhammed Mustafa Gökgöz’ün şehir mezarlığında bulunan mezarı yanına yaptırılan hayratın açılışına, merhum Gökgöz’ün ailesi, Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, Taraftarlar Derneği Başkanı Ender Kaya ile kalabalık bir taraftar topluluğu katıldı.  Başkan Adil Gevrek itfaiye erini rahmetle andıklarını belirtirken, Taraftarlar Derneği Başkanı Ender Kaya, “Bayrağımızı asarken düşerek şehit olan Mustafa kardeşimizi yaptırdığımız hayrat ile bir kez daha anıyoruz. Allah rahmet eylesin” dedi.

Açılışa katılan taraftarlarda topluca dua ettikten sonra hayrat Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek tarafından açıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.