ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor Divan Kurulu Başkan Gevrek’e Teşekkür Etti

Yeni Malatyaspor Divan Kurulu Cumartesi günü yapılacak Mali kongre öncesinde toplanarak geçmiş sezonu değerlendirdi.  

11 Haziran 2021 17:01
Yeni Malatyaspor Divan Kurulu Başkan Gevrek’e Teşekkür Etti

Prof.Dr. Sezai Yılmaz Başkanlığında Yeşilyurt Belediyesi Gedik Sosyal Tesislerinde toplanan Yeni Malatyaspor Divan Kurulu 2020-2021 Futbol sezonunun değerlendirdi. Süper ligde kalmayı başaran Yeni Malatyaspor’u Başkan Adil Gevrek nezdinde kutlayan Divan Kurulu üyeleri kulübün mali durumu hakkında da bilgi aldı. Yapılan transferler ve mali harcamalar hakkında bilgi alan Divan Kurulu üyeleri, Yeni Malatyaspor’un pandemiye rağmen  başarılı olduğunu belirterek Başkan Adil Gevrek’e teşekkür ettiler.

Divan Kurulunun önerilerine ve tespitlerine katıldıklarını kaydeden Başkan Adil Gevrek, “Yeni Malatyaspor’un başarısı için çalıştık. Mali durumu en iyi kulüpler arasındayız. Bazı talihsizlikler yaşamasak ligi daha iyi yerde kapatabilirdik. Netice olarak ligde kalmayı başararak başarılı olduğumuzu düşünüyoruz. Bu yılda başarılı olmak için ilk sıraları zorlayacak transferler yapmak için görüşmelerimiz devam ediyor. Yeni Malatyaspor’un başarısı için çalışmaya devam edeceğiz, sizlerin vermiş olduğunuz desteğe de teşekkür ediyorum” diye konuştuğu öğrenildi.

Yeni Malatyaspor Divan Kurulunun Kulübe destek olmaları için iş adamlarının yanı sıra Malatya’daki kurumlarında destek olması gerektiği konusunda görüş belirttiği ifade edildi.

MALİ KONGRE CUMARTESİ GÜNÜ YAPILIYOR

Yeni Malatyaspor Mali kongresi 12 Haziran Cumartesi günü saat 11.00’de Battalgazi Belediyesi Konferans salonunda yapılacak. Kongrede hesapların görüşülerek kongrenin onayına sunulacağı ve 2021-2022 Dönemi tahmini bütçenin belirleneceği öğrenildi.

Kulüp Başkanı Adil Gevrek’de bir konuşma yaparak karşılaştıkları güçlükleri anlatan bir konuşma yapacak. Gevrek, Yeni Malatyaspor’un yeni sezondaki hedefini de kongrede duyuracak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.