ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Buz: Galibiyeti Hak Ettik Uygun: Kümede Kaldık

Rizespor-Yeni Malatyaspor maçının ardından karşılaşmayı değerlendiren Teknik Direktör İrfan Buz hak ederek bir galibiyet aldıklarını belirtirken Rizespor teknik direktörü Bülent Uygun ise Kümede kalmanın sevincini yaşadıklarını söyledi. 

09 Mayıs 2021 05:32
Buz: Galibiyeti Hak Ettik        Uygun: Kümede Kaldık

Çaykur Rizespor’u 4-0 mağlup eden Yeni Malatyaspor’da teknik direktör İrfan Buz açıklamasında  “Çok önemli bir galibiyet aldığımızı ve çok net bir skorla aldığımızı, tamamen hak ederek aldığımızı düşünüyoruz. Çok önemli bir müsabakaya geldik. Takımımız karakter gösterdi, her şeyden evvel taktiksel olarak kazanmak istedi. Çok önemli bir galibiyet aldığımızı ve çok net bir skorla aldığımızı, tamamen hak ederek aldığımızı düşünüyoruz. Taraftarlarımıza hayırlı uğurlu olsun. İnşallah sonraki maçlarımızda da puanları alacağız. Çok mutluyuz, 4-0 gibi bir skorun baskı altında çok önemli olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Yeni Malatyaspor’a 4-0 mağlup olan Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör Bülent Uygun ise “Maçın 5. dakikasında yediğimiz penaltıdan sonra bütün oyun sistemimiz bozulduğu bir ortamda 2. Golü de yediğimizde ne kadar taktik değiştirirsek değiştirelim oyununun sonucunu kendi lehimize çeviremedik. Kırmızı kartla 10 kişi kaldık, elimizdeki futbolcularla birçok şeyi istesek de sonucu değiştirmekte başarılı olamadık. Ne olursa olsun Rizespor forması çok değerlidir, o formayı hak etmek zorundasın, sahada mücadelesini vereceksin. Bundan sonraki süreçte bu formayı hak edecek, giyecek, taraftarı üzmeyecek kişiler bizimle devam edecek. Bugün itibariyle matematiksel olarak da kümede kalmayı garantiledik. Bu süreci gerek teknik ekibim, yönetim ve futbolcu kardeşlerimle birlikte kazandık. Başarmadığımız doğruları bazen görmemiz gerektiği ve kendi geleceğimiz ile alakalı doğru kararları vermemiz gerekti süreci bundan sonraki süreçte yaşayacağız. Rizespor formasına karşı sorumluluğunu yerine getirmeyen her arkadaşla yolumuzu ayıracağız. Sosyal medyadan küfür, kafir istemiyorum. Biz de görüp üzülüyoruz” diye konuştu. 

Haber:Yeni Malatya Gazetesi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.