ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor Ligde Kalmanın Sevincini Yaşıyor

Deplasmanda Rizespor'u 4-0 mağlup ederek Süper ligde kalmayı garantileyen Yeni Malatyaspor'da büyük sevinç yaşanıyor. 

09 Mayıs 2021 18:28
Yeni Malatyaspor Ligde Kalmanın Sevincini Yaşıyor

Cumartesi günü akşam saatlerinden itibaren Rizespor maçınan odaklanan Yeni Malatyaspor karşılaşmanın henüz başlarında öne geçmeleri nedeniyle umutlandılar. Gelen ikinci golden saonra daha da rahatlayan Yeni malatyaspor farkın dörde çıkması üzerine de ligde kalmanın sevincini yaşadılar. Futbolcuları tebrik eden taraftarlar Kaptan Adem Büyük başta olmak üzere tüm futbolcuları tebrik ettiler. 

SOYUNMA ODASINDA BÜYÜK SEVİNÇ

Karşılaşmanın bitimiyle birlikte Yeni Malatyaspor soyunma odasında da büyük bir sevinç yaşandı. Yeni Malatyasporlu futbolcular, Teknik kadro ve kulüp çalışanları kenetlenerek Rize de galibiyet pozu verdiler. Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ve Yönetim Kurulu üyeleri ise Stat dışında bir araya gelerek galibiyet pozu verdiler. Başkan Adil Gevrek tüm futbolcuları tebrik ederek "Takımımızı kutluyoruz. İyi mücadele ettiler ve sahadan galip ayrılarak tüm Malatya'ya nefes aldırdılar. Lİgde kalacağız demiştik şimdi bunu büyük ölçüde başardık. Kalan iki maçımızı da oynayarak gelecek sezonun hazırlıklarına hemen başlayacağız" dedi.

 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.