ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Gülümuşağı Derneği Kan Bağışında bulundu

Battalgazi ilçesine bağlı Gülümuşağı Mahallesi sakinlerinin kurduğu Gülümuşağı Derneği mensupları toplu halde kan bağışında bulundu. 

12 Nisan 2021 01:32
Gülümuşağı Derneği Kan Bağışında bulundu

Gülümüşağı Derneği Başkan Yardımcısı Cengiz Tayfun "Gülümüşağı Aşireti Olarak Pandemi Sürecinde Devletimizin ve Malatya Kızılay Başkanı Ramazan Soylu'nun Kan Bağışı Çağrısına İştirak Ederek Ramazan Ayı arifesinde kan bağışında bulunduk. Gençlerimiz kan bağışına katıldılar” dedi.

        Türk Kızılay’ı Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu’da kan bağışında bulunanlara teşekkür ederek  “Kan bankalarında düşüş yaşanıyor. COVID-19 sürecinde immün plazma talebi arttı. Bu pandemiyle yaşamak zorundayız. Hayat bir yandan devam ediyor, hastalıklar, ameliyatlar da devam ediyor. Sürekli kan alımı ihtiyacı var. Kan bağışını ihmal etmeyelim. Bu kanlara ihtiyacı olan hastalar var. Kan bağışında bulunmak isteyenlerin www.kanver.org adresi üzerinden randevu alarak bağışçı olabilirler. Sağlıklı bireylerden alınan kanlar, 3 farklı insana şifa olarak veriliyor. Ramazan ayı öncesi kan bağışının Malatya’da zirve yapacağına yürekten inanmaktayım” diye konuştu.

YASAKLARDA KAN VERMEYE GELEBİLİRSİNİZ…

Başkan Soylu, sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen kan bağışı yapmak isteyenlere her hangi bir yaptırım uygulanmayacağını ifade edip “Yasak günlerinde de vatandaşlarımız rahatlıkla kan vermeye gelebilirler” dedi.

Haber: Kayhan İNCEOĞLU-Yeni Malatya Gazetesi

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.