ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Doğanşehir Söğüt Göleti İyileştiriliyor

Malatya’nın Doğanşehir ilçesi Söğüt mahallesindeki Göletin Rezervuar Alanının İyileştirilmesi işine ait sözleşme DSİ 9. Bölge Müdürlüğünde imzalandı. 

12 Nisan 2021 12:00
Doğanşehir Söğüt Göleti İyileştiriliyor

DSİ 9. Bölge Müdürü Mahmut Dündar ile yüklenici Zülfü Levent ve Cuma Koçyiğit İş Ortaklığı arasında imzalanan sözleşme ile Doğanşehir Göleti iyileştirilecek.

Doğanşehir Söğüt Göletinin Rezervuar Alanının İyileştirilmesi işine ait sözleşme kapsamında; göletin rezervuar alanındaki membran kaplamanın iyileştirilmesi ile Malatya ili Doğanşehir ilçesinin 11 km batısında Yılan Deresi üzerinde yer alan, temelden 35 m yüksekliğinde, ön yüzü ve rezervuarı membran kaplı homejen dolgu tipinde inşa edilen Söğüt Göletinde depolanacak 507 bin m³ su ile sulama şebekesi imalatları tamamlanmış olan 1.330 dekar tarıma elverişli arazinin sulanması sağlanacak.

Haber: Savaş Barış-Yeni Malatya Gazetesi

 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.