ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

Yeni Yönetimin İlk Ziyareti Deprem Bölgesine Oldu

Yeni Yönetimin İlk Ziyareti Deprem Bölgesine Oldu 

17 Şubat 2020 16:55
Yeni Yönetimin İlk Ziyareti Deprem Bölgesine Oldu

Merkez üssü Elazığ-Sivrice olan 6.8 şiddetindeki depremden yara alan Kale ilçesi ve köylerini CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ve yeni yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. Yeni yönetimin de ilk ziyareti olan Kale ilçesinde depremin izlerinin hala silinmediği görüldü.
İlçe ve köylerdeki depremzedelerle bir araya gelerek acılarını paylaşan il başkanı Kiraz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri vatandaşların sorunlarını dinledi. Daha sonra konuyla ilgili açıklama yapan il başkanı Enver Kiraz depremzedelerin acılarına ortak olmaya çalıştıklarını belirterek; “deprem olduktan hemen sonra zarar gören ilçe ve köylerimize giderek vatandaşlarımızın bir nebzede olsa acılarını hafifletmek adına hep yanlarındaydık. Bugün de yeni yönetimimizle birlikte Kale ilçemizi ve köylerini ziyaret ederek depremzedelerin sorunlarını dinledik.” Dedi. Bölgedeki en önemli sorunun konut olduğunu belirten Kiraz “insanlar -15 derecede çadırda kalıyorlar ve gelen yardımların kesilmesi ise mağduriyeti arttırıyor. Ayrıca hasar tespitlerinin gecikmeli olarak yapılması, görevli heyetin tutarsız kararları sonucunda Kale ilçemiz depremden büyük hasar almış durumda.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43