ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor'un Yeni Teknik Direktörü Geliyor

Yeni Malatyaspor, Denizlispor karşısında alınan yenilginin ardından yeni Teknik Direktör için görüşmelere başladı. Yeni Malatyaspor Kulübü daha önceden anlaştığı ileri sürülen İsmail Kartal ile bir anlaşmanın söz konusu dahi olmadığını belirterek 3 isimle görüştüklerini ve yeni Teknik adamın Çarşamba günü Malatya'da olacağını açıkladılar.  

08 Mart 2021 03:25
Yeni Malatyaspor'un Yeni Teknik Direktörü Geliyor

Denizlispor maçında alınan mağlubiyet ve oynanan oyun nedeniyle Ali Ravcı ile sezaona devam edilemeyeceğini gören Yeni Malatyaspor yönetimi 3 Teknik adamla görüşmeye başladı. Yeni Malatyaspor önce Yalçınkoşukavak ile ardından Bülent Korkmaz ile görüştü. Yeni Malatyaspor'un eski Teknik direktör İrfan Buz ile de bir görüşme yapıldığı öğrenildi. 

Yeni Malatyaspor'da Yalçınkoşukavak ve Bülent Korkmaz ile görüşmeler bu günde sürecek. Yeni Malatyaspor'da yeni Teknik Direktörün Çarşamba günü Malatya'da olacağı ifade edilirken, Yalçın Koşukavak, Bülent Korkmaz ve İrfan Buz isimleriyle Pazartesi günü son görüşmeler yapıldı. Yalçın Koşukavak'ın yeni Teknik direktör olması bekleniyor.

İSMAİL KARTAL'DAN VAZGEÇİLDİ

Yeni Malatyaspor'un daha önceden anlaştığı ileri sürülen İsmail Kartal ile bir anlaşmanın söz konusu olmadığı açıklanırken, bu arada çok sayıda sporseverde bu ismin getirilmesine tepki göterdi. Yeni Malatyaspor'da son görüşmenin Saıl günü yapılarak Teknik Direktör ile anlaşma sağlanacak. Yeni Teknik direktör Çarşamba günü Malatya'da olacak. 

      

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.