ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Bülent Kormaz 'Hayır' Dedi, İrfan Buz ile Anlaşılıyor

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörlüğü için İrfan Buz ile yeniden büyük oranda anlaştı. Bugün son görüşme yapılarak İrfan Buz'un Malatya'ya geleceği öğrenildi. 

09 Mart 2021 19:51
Bülent Kormaz 'Hayır' Dedi, İrfan Buz ile Anlaşılıyor

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek yeni teknik direktör konusunda son aşamaya geldi. Malatyalı Teknik adam Bülent Korkmaz ile görüşen ve anlaşma sağlamaya çalışan Yeni Malatyaspor'a Bülent Korkmaz bir kez daha hayır dedi. Bunun üzerine Yalçın Koşukavak ve İrfan Buz isimleri üzerinde duran Yeni Malatyaspor'da ibre tamamen İrfan Buz'a yöneldi. Kulüp Başkanı Adil Gevrek bugün İstanbul'da İrfan Buz ile bir araya gelerek sözleşme imzalaması bekleniyor. Bu arada teknik adam Yalçın  Koşukavak ile de Yeni Malatyaspor'un yakından ilgilendiği ancak İrfan Buz isminin ağır bastığı öğrenildi.

Yarın Malatya'da olması beklenen yeni Teknik direktör İrfan Buz'un takımı Gaziantepspor maçına hazırlayacağı öğrenildi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.