ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Youssouf Ndayishimiye İçin Sıraya Girdiler

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, futbolcuları Youssouf Ndayishimiye'ye tekliflerin olduğunu belirterek, "Galatasaray resmi teklif yaptı, Fenerbahçe ilgileniyor Yurt dışından da 3 kulübün talebi var" dedi.  

16 Ocak 2021 18:18
Youssouf Ndayishimiye İçin Sıraya Girdiler

Yeni Malşatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Galatasaray'ın  Yeni Malatyaspor'un 22 yaşındaki Burundili futbolcusu Youssouf Ndayishimiye'ye resmi transfer teklifi yaptığını belirterek açıklamalarda bulundu.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Adil Gevrek, "Youssouf Ndayishimiye'yi geçen sezon bonservis ücreti ödeyerek kadromuza dahil ettik. Youssouf takımımızda gösterdiği performansla yurt içinden ve yurt dışından takımların transfer listesine girdi. Youssouf Ndayishimiye için Galatasaray'dan resmi transfer teklifi aldık. Görüşmelerimiz devam ediyor. Galatasaray'dan istediğimiz ücret 3 milyon Euro artı oyuncunun bir sonraki satışından 20 pay şeklinde. Youssouf için Fenerbahçe'nin resmi teklifi olmadı fakat biz de ilgisinin olduğunu duyduk. Youssouf'u İspanya, Fransa ve Belçika'dan da takip eden takımlar var. Ekonomik anlamda sıkıntılarımız var, bunu biliyoruz. Fakat Youssouf takımdan ayrılırsa da onun boşluğunu doldurmak zor olacaktır. Şimdiden alternatif isimler belirlemeye başladık. Youssouf değerini bulursa neden transferi gerçekleşmesin? Youssouf'un transferi önümüzdeki günlerde netlik kazanacaktır"diye konuştu.

Öte yandan, Yeni Malatyaspor'un son olarak, Burundi Ligi'nden Jospin Nshimirimana (19) ve Piclaire Irakoze (18)'yi kadrosuna kattığı öne sürüldü.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.