ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Hemşerimiz Prof. Dr. Osman İnci’ye Anlamlı Ödül

Trakya Üniversitesi Eski Rektörü Hemşerimiz Prof.Dr. Osman İnci, Türk Tıp Tarihine ve müzeciliğe verdiği katkılardan dolayı “Doktorclub Awards 2020-Özel Ödülüne” layık görüldü. 

16 Ocak 2021 22:30
Hemşerimiz Prof. Dr. Osman İnci’ye Anlamlı Ödül

Bir dönem Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafınfan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığına Aday gösterilen Edirne'de yatırımları olan İş Adamı Akçadağlı Hakan İnci’nin de amcası olan Üroloji Uzmanı Trakya Üniversitesi’nde İki dönem Rektörlükte yapan Prof.Dr. Osman İnci, Türkiye’nin Sağlık Ödüllerinin dağıtıldığı törende bugüne kadarki tıp dünyasında yapmış olduğu kıymetli çalışmalar neticesinde, 2020 yılı “Doktorclub Awards Özel Ödülüne” layık görüldü. Aile adına Flaş Haber’e kısa bir değerlendirme yapan İş Adamı Hakan İnci,”Sağlık çalışanlarımızın kıymetini fazlasıyla idrak ettiğimiz bir yılda değerli Amcam Prof.Dr. Osman İnci’nin böylesine anlamlı bir ödüle layık görülmesinden dolayı gururlandık, onur duyduk” dedi.

Haber: MALATYA FLAŞ HABER-ÖZEL

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.