ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Pütürge de İnek Hırsızları Yakalandı

Pütürge İlçesinde, geçimini beslediği ineğin sütünü satarak sağlayan yaşlı kadının ineğini, çalan hırsızlar Polis tarafından yakalandı ve inek sahibine teslim edildi.  

16 Ocak 2021 13:45
Pütürge de İnek Hırsızları Yakalandı

Konuyla ilgili Malatya Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada “Pütürge ilçesinde tek katlı müstakil bir evde yaşayan, geçimini beslediği ineğin sütüyle sağlayan yaşlı teyzenin, pazartesi günü ineğinin çalındığını ifade etmesi üzerine Pütürge ilçe Emniyet Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışmada ineği çalan şahısların izine Malatya il merkezinde ulaşılmıştır. Emniyet ekiplerinin bu gün yapmış olduğu operasyonla çalınan inek ele geçirilmiş, hırsızlığı yapan şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır. Emniyet ekiplerimizin zor şartlarda yaşayan, inekten başka geçim kaynağı olmayan teyzemize ineğini teslim ettiği anlarda duygulanan teyze “Siz bana sahip çıktınız Allah da size sahip çıksın, Allah polisimizi başımızdan eksik etmesin, kurban olurum size” diyerek teşekkürlerini ifade etmiştir. Kolluk görevlileri olarak bizler il merkezinde de ilçede de kırsalda da olsa yer mekân fark etmeksizin 7/24 vatandaşımızın yanında olarak suç ve suçluların karşısında olmaya devam edeceğiz” denildi.

İnek Hırsızları adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.