ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Elmalı Göleti 2500 Dekar Araziyi Sulayacak

Doğanşehir'in Elmalı mahallesinde yapımı devam eden Elmalı Göleti çevrede bulunan 2 bin 530 dekar araziyi sulayacak. 

03 Kasım 2020 13:05
Elmalı Göleti 2500 Dekar Araziyi Sulayacak

Doğanşehir ilçesine bağlı Elmalı mahallesinde gövde inşaatı tamamlanan Göleti sulaması projesinde Su yapıları-basınçlı borulu işi ihalesi 11 Kasım’da gerçekleşecek.

AK Parti Doğanşehir ilçe Başkanı Murat Kavuncuoğlu Elmalı Göleti Sulaması ile ilgili yaptığı açıklamada, su yapıları-basınçlı borulu işi ihalesi 11 Kasım’da ihalesi gerçekleşeceğini belirtti. Başkan Kavuncuoğlu, "AK Parti Malatya Milletvekilimiz ve MKYK üyemiz Öznur Çalık’ın girişimleri ve  destekleriyle Doğanşehir ilçemiz Elmalı Göleti Sulamasıyla 2 bin 530 dekar arazi sulanacak. Devlet su işleri tarafından göletin su yapıları-basınçlı borulu işi ihalesi 11 Kasım’da yapılacaktır. Temelden 53 metre yükseklikte, 500.000 m³ gövde dolgu hacmine sahip, 1.03 milyon m³ su depolayacak ve ön yüzü membran kaplı kaya dolgu tipinde imal edilmiştir. Elmalı Göleti ile 2 bin530 dekar tarım arazisi sulanacaktır."dedi.

AK Parti Malatya Milletvekilimiz ve MKYK üyemiz Öznur Çalık ise Elmalı Göleti ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Doğanşehir Elmalı Göleti Sulamasıyla 2 bin 530 dekar arazi suya kavuşacak.DSİ tarafından göletin su yapıları-basınçlı borulu işi ihalesi 11 Kasım’da gerçekleştirilecek.Doğanşehir’imize hayırlı olsun."dedi.

Haber:Yeni Doğanşehir Gazetesi

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.