ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatya'da kuraklık tehlikesi...Barajlar Boşaldı

Malatya'da kuraklık tehlikesi yaşanırken, barajlarda su oranı düşmeye başladı. Barajların boşaldığı haberleri gelirken, yağışların yağması bekleniyor. Sultansuyu, Sürgü ve Polat Barajında su seviyesi Ekim ayında tamamen düştü.  

03 Kasım 2020 13:06
Malatya'da kuraklık tehlikesi...Barajlar Boşaldı

Malatya'da bulunan Çat Barajında su seviyesi yüzde 32'ye kadar düşerken Sultansuyu Barajında su seviyesi yüzde 18'e geriledi. Sürgü Barajında su oranı 18'e düşerken, Polat Barajında su oranı ise 19'a düştü. Bozepe Barajında su oranı yüzde 27, Kapıkaya Barajında ise su oranı yüzde 52'de kaldı. Sürgü, Sultansuyu ve Polat Barajında su oranı tamamen düşerken tüm ümitler yağacak yağışlara bağlandı. Malatya'da su sıkıntısı bu güne kadar yaşanmadı. Ancak bundan sonra kuraklık Malatya'da hissedilmeye başlanacak. 

#DSİ92MALATYA

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.