ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatya Cumhurbaşkanını Bekliyor

AK Parti Malatya İl Kongresine katılacak ve Malatya'da Toplu açılış töreni gerçekleştirecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılama hazırlıkları tamamlandı.  

24 Ekim 2020 15:05
Malatya Cumhurbaşkanını Bekliyor

AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, hazırlıkları tamamladıklarını belirterek "Cumhurbaşkanımızı karşılamak için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Pandemi koşullarına en üst düzeyde riayet ederek açık alanda sosyal mesafe kurallarına da en iyi şekilde uyarak bir kongre icra etmeyi planlıyoruz. Bu noktada tüm hazırlıklarımızı yaptık. Kongrenin yapılacağı Büyükşehir Belediyesi yanındaki meydanda hazırlıkları tamamladık. Meydanda sosyal mesafeyi koruyacak şekilde sandalyeler yerleştirildi. Alan Türk bayrakları ve parti bayraklarıyla süslendi. Delegelerin oy kullanacakları alan düzenlendi. Partililer alana ateşleri ölçüldükten sonra 3 ayrı kapıdan giriş yapacak. Alandaki her bir sandalye arasında 1,5 metre mesafe bulunacak. Alanda dezenfekte ve maske dağıtım standları olacak. 605 delegeye dezenfektan malzemeleri ve tek kullanımlık kalemler verilecek. Saat 13.00’de yapılacak olan kongrede Cumhurbaşkanımız da bir konuşma yapacaktır." dedi. 

605 Delegenin oy kullanacağı kongre de İhsan Koca'nın dışında aday bulunmuyor. 

TOPLU AÇILIŞ SAAT 16.00’DA YAPILACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 25 Ekim Pazar Günü ak Parti 7. Olağan İl Kongresi’ne katıldıktan sonra saat 16.00'da Malatya İtfaiye Binası önünde yapılacak toplu açılışl töreni,ne katılacak. Büyükşehir Beleidye Başkanı Selahattin Gürkan hazırlıkları tamamladıklarını belirterek "Pazar günü Sayın Cumhurbaşkanımız, Kongremizin akabinde Malatya’mızda kamu anlamında, yerel yönetim anlamında ve özel sektör anlamındaki hizmetlerin açılışı gerçekleştirilecek. Bu süreç içerisinde değerli bakanımızla beraber yapılan çalışmaları yerinde görüp incelemek maksadıyla açılış yapılacak yerleri geziyoruz. Yapılan çalışmalarda gerek Cumhurbaşkanımızın protokol yetkilileri ve program yetkilileri ile birlikte programın nasıl icra edileceği şeklindeki çalışmaları yerinde görüp inceliyoruz. Cumartesi itibariyle yapılan çalışmaların tamamı bitirilmiş ve açılışa hazır bir hale getirilmiş olur. Diğer taraftan belediyemizin yanındaki alanda kongremizin icra edileceği mekânın düzenleme çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu çalışmalarımızın memleketimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Açılışların memleketimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.