ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor Hadebe'ye 4 Milyon (€) İstedi

Yeni Malatyaspor'un başarılı defans oyuncusu Teenage Hadebe'ye İtalya ve Arjantin'den iki kulübün ısrarla talip olduğu ve Yeni Malatyaspor'a 2.5 milyon ( € ) teklifte bulundukları öğrenildi.  

01 Ekim 2020 20:04
Yeni Malatyaspor Hadebe'ye 4 Milyon (€) İstedi

Yeni Malatyaspor'da oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken ve 30.06.2022 tarihine kadar sözleşmesi bulunan Teenage Hadebe'yi isteyen İtalyan Kulübün transfer teklifinde bulunduğu ve verdiği transfer teklifinin 2.5 milyon (€) olduğu belirtildi. Ancaqk Yeni Malatyaspor'un 4 milyon liranın altında bir fiyatı asla kabul etmeyeceğinin İtalyan kulübe iletildiği bildirildi. Bunun üzerine İtalyan kUlübün yeni bir teklif sunmaya hazırlandığı ve görüşmelerin yoğunlaştığı haber alındı. 

Yeni Malatyaspor'un geçen yıl Güney Afrika takımlarından Kaizer Chiefs'den 350 bin Euro'ya transfer ettiği Teenage Hadebe'ye Arjantin'den de bir kulübün talip olduğu ve Yeni Malatyaspor istediği 4 milyon Euro'nun verilmesi halinde transferin gerçekleşebileceği belirtilirken Yeni Malatyaspor aşkanı Adil Gevrek, buna rağmen Hadebe'nin transferi için temkinli davranarak şimdilik satmak istemediklerini de talipli kulüplere ilettiği de gelen haberler arasında. 

 

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.